Wij maken graag gebruik van de gelegenheid om ons bedrijf aan u voor te stellen.

Isolatie123 is een dynamisch bedrijf. We zijn gevestigd in ’s-Hertogenbosch waar we graag voor u klaarstaan als u vragen heeft over het isoleren van uw woning, boot of caravan.

Doormiddel van het opzetten van deze webwinkel van onze isolatiefolies breiden wij de kracht van onze zaak uit. Hierdoor kunnen wij u nóg beter informeren over onze producten. Wij willen u graag duidelijkheid bieden over deze manier van isoleren. Zodat u uw uit te voeren werkzaamheden met een gerust hart kan beginnen.

Ons doel is om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze van isolatiematerialen, gereedschappen en u te adviseren over de werkzaamheden. Dit allemaal met zo min mogelijk middelen en inspanning en om het hoogst mogelijke rendement te behalen.

Heeft u vragen over ons of onze producten neem dan gerust contact met ons op.

Wij zijn zeer trots op ons product Airflex. Er zijn namelijk zeer hoge eisen aan dit product gesteld. Het is niet voor niets de enige gecertificeerde reflectiefolie op de markt. Ook al beweren vele andere bedrijven dat ze een goed product verkopen, kunnen ze dit niet onderbouwen met certificaten, en wij dus wel. Ons product is het enige isolatie folie met een RC waarde. Vele andere isolatiefolies hebben een Rti waarde, dit is geen officiële waarde maar een schatting over hoe de folie zich gedraagt.

contact

15 + 14 =